Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode en zwaargewonde na botsing met truck

Geplaatst opdonderdag 19 april 2018 - 17:24

In Weert is donderdagmiddag een 86-jarige automobilist uit Herten overleden na een botsing met een vrachtwagen. Een 69-jarige bijrijder uit Roermond raakte zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 16:30 uur op de splitsing Kempenweg-Trancheeweg.

Vrachtwagen
De bejaarde automobilist wilde vanuit de Trancheeweg de Kempenweg op rijden. Daarbij werd hij geraakt door een vrachtwagen.

Bekneld
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste zaten de inzittenden door de klap bekneld in de auto. De brandweer heeft ze uit hun benarde situatie gered. Er werd een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen. Voor de 86-jarige man kwam de hulp te laat. De 69-jarige Roermondenaar zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

De weg is urenlang afgesloten geweest voor verkeer.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen