Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode en zwaargewonde na botsing met truck

Geplaatst opdonderdag 19 april 2018 - 17:24

In Weert is donderdagmiddag een 86-jarige automobilist uit Herten overleden na een botsing met een vrachtwagen. Een 69-jarige bijrijder uit Roermond raakte zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 16:30 uur op de splitsing Kempenweg-Trancheeweg.

Vrachtwagen
De bejaarde automobilist wilde vanuit de Trancheeweg de Kempenweg op rijden. Daarbij werd hij geraakt door een vrachtwagen.

Bekneld
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste zaten de inzittenden door de klap bekneld in de auto. De brandweer heeft ze uit hun benarde situatie gered. Er werd een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen. Voor de 86-jarige man kwam de hulp te laat. De 69-jarige Roermondenaar zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

De weg is urenlang afgesloten geweest voor verkeer.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen