Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode en zwaargewonde bij ongeval op A73 blijkt familiedrama

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 14:48

Uit het onderzoek van de politie naar een overreden persoon en een auto die van de weg raakte op de A73 is gebleken dat het om een familiedrama gaat.

De politie ging eerder deze week uit van een misdrijf en onderzocht het fatale ongeval bij Sint Odiliënberg van vorige week woensdag. Uit dit onderzoek is gebleken dat er waarschijnlijk sprake is van een familiedrama.

Geen enkele schuld
De politie gaat ervan uit dat de bestuurster van de auto die het dodelijke slachtoffer heeft overreden geen enkele schuld treft. Uit onderzoek werd ook vastgesteld dat het slachtoffer al op de rijbaan lag toen hij door de passerende automobiliste werd overreden.

Lees ook: Dode en zwaargewonde op A73: politie gaat uit van misdrijf

Relatie
Vorige week werd in de nacht van woensdag op donderdag een dode man gevonden op de snelweg. Enige tijd later werd in een maisveld naast de A73 een auto, een BMW, met de zwaargewonde vrouw gevonden. Zij was volgens een verslaggever met een wond aan haar borst per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Privéclub
Volgens de Roemeense pers zou de overleden man Auras S. uit Buzau zijn. De twee hadden een relatie en zouden op weg zijn geweest naar hun huis ongeveer dertig kilometer van waar het ongeval is gebeurd. Volgens de media in Roemenië zou de vrouw werkzaam zijn in een privéclub in Nederland.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen