Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode en zwaargewonde bij ongeval op A73 blijkt familiedrama

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 14:48

Uit het onderzoek van de politie naar een overreden persoon en een auto die van de weg raakte op de A73 is gebleken dat het om een familiedrama gaat.

De politie ging eerder deze week uit van een misdrijf en onderzocht het fatale ongeval bij Sint Odiliënberg van vorige week woensdag. Uit dit onderzoek is gebleken dat er waarschijnlijk sprake is van een familiedrama.

Geen enkele schuld
De politie gaat ervan uit dat de bestuurster van de auto die het dodelijke slachtoffer heeft overreden geen enkele schuld treft. Uit onderzoek werd ook vastgesteld dat het slachtoffer al op de rijbaan lag toen hij door de passerende automobiliste werd overreden.

Lees ook: Dode en zwaargewonde op A73: politie gaat uit van misdrijf

Relatie
Vorige week werd in de nacht van woensdag op donderdag een dode man gevonden op de snelweg. Enige tijd later werd in een maisveld naast de A73 een auto, een BMW, met de zwaargewonde vrouw gevonden. Zij was volgens een verslaggever met een wond aan haar borst per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Privéclub
Volgens de Roemeense pers zou de overleden man Auras S. uit Buzau zijn. De twee hadden een relatie en zouden op weg zijn geweest naar hun huis ongeveer dertig kilometer van waar het ongeval is gebeurd. Volgens de media in Roemenië zou de vrouw werkzaam zijn in een privéclub in Nederland.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen