Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dode en zwaargewonde bij ongeval op A73 blijkt familiedrama

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 14:48

Uit het onderzoek van de politie naar een overreden persoon en een auto die van de weg raakte op de A73 is gebleken dat het om een familiedrama gaat.

De politie ging eerder deze week uit van een misdrijf en onderzocht het fatale ongeval bij Sint Odiliënberg van vorige week woensdag. Uit dit onderzoek is gebleken dat er waarschijnlijk sprake is van een familiedrama.

Geen enkele schuld
De politie gaat ervan uit dat de bestuurster van de auto die het dodelijke slachtoffer heeft overreden geen enkele schuld treft. Uit onderzoek werd ook vastgesteld dat het slachtoffer al op de rijbaan lag toen hij door de passerende automobiliste werd overreden.

Lees ook: Dode en zwaargewonde op A73: politie gaat uit van misdrijf

Relatie
Vorige week werd in de nacht van woensdag op donderdag een dode man gevonden op de snelweg. Enige tijd later werd in een maisveld naast de A73 een auto, een BMW, met de zwaargewonde vrouw gevonden. Zij was volgens een verslaggever met een wond aan haar borst per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Privéclub
Volgens de Roemeense pers zou de overleden man Auras S. uit Buzau zijn. De twee hadden een relatie en zouden op weg zijn geweest naar hun huis ongeveer dertig kilometer van waar het ongeval is gebeurd. Volgens de media in Roemenië zou de vrouw werkzaam zijn in een privéclub in Nederland.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen