Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dode en zwaargewonde bij ongeval op A73 blijkt familiedrama

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 14:48

Uit het onderzoek van de politie naar een overreden persoon en een auto die van de weg raakte op de A73 is gebleken dat het om een familiedrama gaat.

De politie ging eerder deze week uit van een misdrijf en onderzocht het fatale ongeval bij Sint Odiliënberg van vorige week woensdag. Uit dit onderzoek is gebleken dat er waarschijnlijk sprake is van een familiedrama.

Geen enkele schuld
De politie gaat ervan uit dat de bestuurster van de auto die het dodelijke slachtoffer heeft overreden geen enkele schuld treft. Uit onderzoek werd ook vastgesteld dat het slachtoffer al op de rijbaan lag toen hij door de passerende automobiliste werd overreden.

Lees ook: Dode en zwaargewonde op A73: politie gaat uit van misdrijf

Relatie
Vorige week werd in de nacht van woensdag op donderdag een dode man gevonden op de snelweg. Enige tijd later werd in een maisveld naast de A73 een auto, een BMW, met de zwaargewonde vrouw gevonden. Zij was volgens een verslaggever met een wond aan haar borst per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Privéclub
Volgens de Roemeense pers zou de overleden man Auras S. uit Buzau zijn. De twee hadden een relatie en zouden op weg zijn geweest naar hun huis ongeveer dertig kilometer van waar het ongeval is gebeurd. Volgens de media in Roemenië zou de vrouw werkzaam zijn in een privéclub in Nederland.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen