Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode en zwaargewonde bij botsing met vrachtwagen

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2020 - 17:44

Bij een botsing op de Maasbreeseweg (N275) bij Blerick is woensdagmiddag een automobilist om het leven gekomen. Zijn bijrijder raakte zwaargewond.

Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Voorrang
De slachtoffers vielen bij een aanrijding tussen een bestelbusje en een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde iets na 17:00 uur ter hoogte van het crematorium. Het ging mis toen het bestelbusje de Maasbreeseweg opreed, maar geen voorrang gaf aan de vrachtwagen.

Traumaheli
De bestuurder van het busje overleed ter plekke. Zijn bijrijder is met ernstig letsel per ambulance naar het universitaire Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht, nadat hij door een per traumahelikopter ingevlogen arts is gestabiliseerd.

Vanwege het ongeluk werd de N275 afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen