Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode en zwaargewonde bij botsing met vrachtwagen

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2020 - 17:44

Bij een botsing op de Maasbreeseweg (N275) bij Blerick is woensdagmiddag een automobilist om het leven gekomen. Zijn bijrijder raakte zwaargewond.

Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Voorrang
De slachtoffers vielen bij een aanrijding tussen een bestelbusje en een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde iets na 17:00 uur ter hoogte van het crematorium. Het ging mis toen het bestelbusje de Maasbreeseweg opreed, maar geen voorrang gaf aan de vrachtwagen.

Traumaheli
De bestuurder van het busje overleed ter plekke. Zijn bijrijder is met ernstig letsel per ambulance naar het universitaire Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht, nadat hij door een per traumahelikopter ingevlogen arts is gestabiliseerd.

Vanwege het ongeluk werd de N275 afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen