Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode bij zwaar ongeval met vrachtwagen op snelweg

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2021 - 10:27

Bij een zwaar ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op snelweg A76 ter hoogte van Stein is de bestuurder van de auto om het leven gekomen.

Dat meldt de politie.

Verkeershinder
Het ongeluk gebeurde rond 9:45 uur in de richting van de Belgische grens. Vermoedelijk gebeurde de aanrijding tijdens het wisselen van rijstrook, maar de politie onderzoekt de exacte toedracht nog.

Video: Orange Media

De snelweg richting België is afgesloten vanaf knooppunt Kerensheide. Volgens Rijkswaterstaat duurt het tot laat in de middag voor alle problemen op de A76 zijn opgelost. In de richting van de grens staat een file met veel vrachtwagens.

Verkeer richting Antwerpen kan omrijden via de A2, A67 en E34.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen