Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dode bij zwaar ongeluk met vrachtwagens op A76

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 10:54

Bij het ongeluk op de A76 bij Heerlen is dinsdagochtend een dode gevallen.

Even na 09:00 uur kwamen ter hoogte van Knooppunt Kunderberg een vrachtwagen en een kleine truck met elkaar in botsing.

Botsing
De bestuurder van de kleine truck botste met zijn voertuig achterop een stilstaande vrachtwagen. Hij kwam gedeeltelijk onder het stilstaande gevaarte terecht. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De andere vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Ademanalyse
De exacte toedracht van het ongeval wordt onderzocht. De politie heeft de vrachtwagenchauffeur meegenomen voor het politiebureau. Hij moet hier een verklaring afleggen en een ademanalyse ondergaan.

Lees ook: Ernstig ongeval A76: vrachtwagen en busje botsen

Weg dicht
Vanwege het dodelijk ongeval blijft de weg tussen knooppunt Kunderberg en Ten Esschen volgens de ANWB tot 12:00 uur. De verkeersinformatiedienst adviseert om via de N281 of via de A2 en A79 om te rijden.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen