Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode bij ongeval met lijnbus, auto's en scooter in Brunssum

Geplaatst opvrijdag 8 oktober 2021 - 6:19

Een fataal ongeval met verschillende auto's, een scooter en een lijnbus heeft vrijdagmorgen een ravage veroorzaakt op de N276 bij Brunssum. Eén betrokkene is om het leven gekomen, een andere raakte zwaargewond.

Dat bevestigt de politie na een bericht van lokale omroep ZO-NWS.

Pech
Het ongeluk gebeurde rond 5:15 uur op de weg van Brunssum richting Sittard. Het ging mis toen een auto met pech stil kwam te staan op de weg. Een tweede auto reed er achterop, waarna een derde auto weer op die voertuigen botste.

Bus
Een bus die de autowrakken op de weg probeerde te omzeilen, reed vervolgens de scooter aan waarop twee mensen zaten. Eén kwam om het leven, de andere raakte ernstig gewond. In de bus van Arriva zaten geen passagiers.

Bus
De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft afgespeeld. Dat zal waarschijnlijk nog enkele uren duren, de N276 blijft zo lang afgesloten. Het was volgens de politie niet mistig op het moment dat het ongeval gebeurde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen