Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode bij ongeluk bij staalverwerker in Blerick

Geplaatst opdinsdag 1 mei 2018 - 13:39

Bij een staalverwerker in Blerick is dinsdagmiddag een dode gevallen bij een bedrijfsongeluk.

Het slachtoffer raakte bekneld bij het verplaatsen van een stapel materialen. De stapel viel om waardoor de man klem kwam te zitten. Korte tijd later overleed hij, meldt de politie.

Traumahelikopter
Er werd na het ongeluk direct een traumahelikopter opgeroepen, maar de hulp kwam voor het slachtoffer te laat. Ook kwamen snel de andere hulpdiensten ter plaatste, waaronder meerdere brandweervoertuigen.

De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeluk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen