Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode in Beesel niet door misdrijf omgekomen

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 18:28

De dode man die zaterdagavond in een natuurgebied in Beesel is gevonden, is een 47-jarige vermiste man uit Köln (D).

Hij is niet door een misdrijf om het leven gekomen, zegt de politie.

Vermist
De man stond in ons land sinds 22 juni als vermist geregistreerd. Na die tijd heeft niemand meer iets van hem vernomen.

Staat van ontbinding
Zaterdagavond vond een voorbijganger het stoffelijk overschot van de Duitser in het natuurgebied de Rijkelse Bemden in Beesel, vlakbij de Drakenweg. Het lichaam lag er al een tijdje, waardoor in eerste instantie zelfs niet duidelijk was of het om een man of een vrouw ging.

Onderzoek gesloten
Het onderzoek naar zijn overlijden wordt afgesloten. In verband met de privacy van de man en zijn familie geeft de politie verder geen informatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen