Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode in auto op bodem Maas bij Mook

Geplaatst opwoensdag 5 november 2014 - 6:18

Zeker één persoon is overleden in de auto die dinsdagavond laat te water raakte in de Maas bij Mook.

Na een intensieve zoektocht kon de brandweer de auto rond 2:35 uur op 8 meter diepte vinden, meldde de brandweer woensdagochtend.

Meegesleurd
De auto en het lichaam worden woensdag geborgen. De auto is op ongeveer tien meter afstand van de plek waar die het water inreed gevonden. Het voertuig is meegesleurd met de stroming. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

Zwaaien
Een schipper meldde dinsdagavond rond 23:00 uur dat een auto te water was geraakt. Hij had nog iemand uit het raam zien zwaaien voordat het voertuig in de golven verdween. De schipper is na zijn melding doorgevaren, maar bij Sambeek achterhaald en gehoord door de politie.

Zoektocht
Het scheepverkeer op de Maas ter hoogte van Mook en Cuijk was tijdelijk stilgelegd voor de zoekactie. Duikploegen van de brandweer uit Weert en Den Bosch hebben gezocht naar de auto.

Rond 1.30 uur werd verder gezocht met een sonarboot van de brandweer. Een half uur later werd de sonar van Rijkswaterstaat ingezet. Die heeft een groter bereik. De zoektocht concentreerde zich op de Maas, ter hoogte van de Cuijksesteeg en de Veerstraat, niet ver van Middelaar.

Lees ook: Auto te water in Maas bij Mook

Hulpdiensten in Cuijk op zoek naar de auto in de Maas
Foto: Track'88
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Auto te water in Maas bij Mook
Dode in Maas Cuijk Mook 15 aug 2021
Dode in Maas tussen Mook en Cuijk
Plezierjacht gezonken in Maas: eigenaar gezocht
Berging auto met stoffelijk overschot in Mook begonnen
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen