Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode in auto Maastricht: geen misdrijf

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 7:58

De dode die in de nacht van zaterdag op zondag is aangetroffen in een auto bij stadion De Geusselt in Maastricht, is geen slachtoffer van een misdrijf.

Dat laat de politie zondagochtend weten na eerste onderzoek.

Lugubere ontdekking
De lugubere ontdekking van het stoffelijk overschot werd gedaan in de nacht van zaterdag op zondag rond 3:30 uur. Het stoffelijk overschot zat of lag in een grijze Volkswagen met Belgisch kenteken.

In verband met de privacy van de nabestaanden wordt verder geen informatie verstrekt. De politie meldt op Twitter dat het onderzoek nu wordt afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen