Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode in auto Maastricht: geen misdrijf

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 7:58

De dode die in de nacht van zaterdag op zondag is aangetroffen in een auto bij stadion De Geusselt in Maastricht, is geen slachtoffer van een misdrijf.

Dat laat de politie zondagochtend weten na eerste onderzoek.

Lugubere ontdekking
De lugubere ontdekking van het stoffelijk overschot werd gedaan in de nacht van zaterdag op zondag rond 3:30 uur. Het stoffelijk overschot zat of lag in een grijze Volkswagen met Belgisch kenteken.

In verband met de privacy van de nabestaanden wordt verder geen informatie verstrekt. De politie meldt op Twitter dat het onderzoek nu wordt afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV