Overslaan en naar de inhoud gaan

Documentaire over Sevenumse OLS-winnaars

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 21:24

Het winnend schutterszestal van schutterij St. Sebastianus Sevenum krijgt een eigen documentaire.

De film is gemaakt door regisseur Ruud Lenssen uit Broekhuizenvorst en cameraman Ruud Geuijen. Tren van Enckevort, muzikant van de band Rowwen Hèze, heeft de muziek gemaakt bij de documentaire ‘De Zes van Zaerum’.

19 oktober
De zes winnende schutters van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 vertellen zelf wat het schuttersleven betekent voor hen. De première van de ruim 45 minuten durende film is op 19 oktober in de kerk van Sevenum.

Lees ook: Sevenum wint het Oud Limburgs Schuttersfeest

D'n Um
De winst van het OLS in 2018 leverde Sevenum niet alleen het felbegeerde beeldje d'n Um op, maar ook de organisatie van het OLS in 2019. De editie van dit jaar werd gewonnen door schutterij Sint Willibrordus uit Meijel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen