Overslaan en naar de inhoud gaan

Dobbelen en drinken op 50 meter hoogte op Stereo Sunday

Geplaatst opdinsdag 19 juni 2018 - 14:07

Festivalbezoekers van Stereo Sunday in Venlo kunnen op vijftig meter hoogte een drankje en spelletje doen in een unieke skybar.

De organisatie en Holland Casino presenteren deze primeur in het weekend van 6 en 7 juli.

Diceball
Met de 'Dice & Drinks in the sky' kunnen bezoekers in de lucht Diceball spelen. Dat is een dynamisch dobbelspel dat met twee dobbelstenen gespeeld wordt. De spelers zetten in op de uitkomst van de beide dobbelstenen. De speler die de stenen werpt, bepaalt de uitkomst van de dobbelstenen. Als er vier keer achtereenvolgend een andere uitkomst is gegooid dan een totaal van zeven, wint deze speler.

In totaal kunnen er 22 personen tegelijk het spel spelen in de skybar die over het festivalterrein zweeft. Meedoen is kosteloos; met een ticket van het festival in Venlo kunnen bezoekers een entreebewijs claimen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen