Opticien-moord: 'Gebruik dna uit zaak-Nicky onmogelijk'

Het is juridisch onmogelijk om dna-profielen uit het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen te gebruiken in het onderzoek naar de Landgraafse opticien-moord.

Terugkijken: Persconferentie doorbraak zaak Nicky Verstappen

Politie en justitie hielden woensdagmiddag een persconferentie vanwege een belangrijke doorbraak in de zaak Nicky Verstappen.

Opluchting: 'Zou prachtig zijn als zaak Nicky is opgelost'

De aankondiging van een belangrijke doorbraak in de zaak Nicky Verstappen leidt tot veel reacties. Onder meer op social media reageren mensen opgelucht.

Zoektocht dader Nicky Verstappen: 'We'll never give up'

Twintig jaar na de dood van Nicky Verstappen grijpt Peter R. de Vries dit gegeven aan, om opnieuw aandacht te vragen voor de zaak.

Verjaring in strafzaken: hoe zit dat precies?

Het is vrijdag twintig jaar geleden dat Nicky Verstappen verdween tijdens een zomerkamp. Zijn dood is nog altijd niet opgehelderd. De kans op verjaring in deze zaak is nu groot. Hoe zit dat precies?

Nicky Verstappen 20 jaar later: kans op succes kleiner

Het wordt nog moeilijker om iemand voor de rechter te slepen voor de dood van Nicky Verstappen.

Nog geen doorbraak in zaak Nicky: grote belactie politie

Het grootschalige DNA-onderzoek in de zaak Nicky Verstappen heeft na drie maanden nog geen concreet resultaat opgeleverd. Daarom gaat de politie weer 3000 mannen benaderen om hun DNA af te staan.

Mannen melden zich alsnog voor DNA-onderzoek Verstappen

Een nabelronde in het eerste DNA-onderzoek in de zaak Nicky Verstappen heeft ertoe geleid dat verschillende mannen alsnog wangslijm zullen afstaan.

NFI neemt extra mensen aan voor onderzoek Nicky Verstappen

Het Nederlands Forensisch Instituut heeft zes extra mensen aangenomen om het DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak-Nicky Verstappen te kunnen bolwerken.

Moeder Verstappen vindt opkomst 'bittere teleurstelling'

Berthie Verstappen noemt de opkomst van het DNA-verwantschapsonderzoek naar de dood van haar zoon Nicky een 'bittere teleurstelling'.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten