Moord tennisleraar Heerlen: nieuw dna-onderzoek onmogelijk

Nieuw dna-onderzoek in de moordzaak van de Heerlense tennisleraar Patrick van der Bolt is onmogelijk.

'Dna-match zegt niet alles, Jos Brech kan toch vrijuit gaan'

Met alleen een dna-match op basis van sporen die op de kleding van Nicky Verstappen zijn gevonden, is de strafrechtelijke zaak tegen Jos Brech alles behalve sluitend.

Alleen dna-spoor kán voldoende zijn voor veroordeling

Alleen een dna-spoor kan voldoende zijn om iemand te veroordelen, maar dat hangt heel erg af van het spoor en waar het gevonden wordt.

Theo Hiddema: 'Verplicht dna afstaan kan helemaal niet'

Politicus en advocaat Theo Hiddema heeft geen goed woord over voor het idee van minister Grapperhaus om te discussiëren over het verplicht afstaan van dna na een oproep.

Video: 'Zaak Nicky Verstappen leeft meer onder 75-plussers'

De politie gaat ook mannen ouder dan 75 jaar benaderen in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen. Dat gebeurde niet eerder.

NFI neemt extra mensen aan voor onderzoek Nicky Verstappen

Het Nederlands Forensisch Instituut heeft zes extra mensen aangenomen om het DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak-Nicky Verstappen te kunnen bolwerken.

DNA-onderzoek Nicky Verstappen: totale opkomst 65 procent

Iets minder dan twee derde van de opgeroepen mannen heeft meegedaan aan het DNA-onderzoek in de zaak Nicky Verstappen.

Opkomst DNA-onderzoek Nicky Verstappen maandag bekend

Zondag was de laatste dag dat mannen DNA konden afstaan voor het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen.

Bijna 7600 mannen staan tot nu toe dna af in zaak Verstappen

7593 mannen hebben inmiddels wangslijm afgestaan in het dna-onderzoek Nicky Verstappen.

Antwoorden op tien vragen over zaak-Nicky Verstappen

Het grote DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak-Nicky Verstappen is zaterdag van start gegaan. Er leven nog veel vragen over deze zaak en het onderzoek. 1Limburg zet de tien meest gestelde vragen op een rij.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten