Groots onthaal in Meijel voor winnaars OLS

De zes schutters die schutterij Sint Willibrordus de winst op het Oud Limburgs Schuttersfeest bezorgden, zijn zaterdagavond feestelijk onthaald in Meijel.

Meijel wint het Oud Limburgs Schuttersfeest

Schutterij Sint Willibrordus uit Meijel heeft zaterdag het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Sevenum gewonnen door Venray te verslaan.

25 schutterijen in eindstrijd Oud Limburgs Schuttersfeest

In Sevenum beginnen 25 schutterijen om 11:00 uur aan de eindstrijd van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS).

Nog 25 schutterijen over na eerste dag OLS

Niet meer dan 25 schutterijen gaan volgende week zaterdag door met kavelen op het OLS in Sevenum.

Nog 27 schutterijen in de race voor d'n Um

De eerste dag van het Oud Limburgs Schuttersfeest heeft veel schutterijen de kop gekost in de strijd om d'n Um. Van de 144 deelnemende partijen zijn er nog 27 over.

42 schutterijen strijden in Merkelbeek om D'n Um

Nog 42 schutterijen strijden zaterdag in Merkelbeek om D'n Um. 32 Nederlandse, 9 Belgische en 1 Brabantse schutterij gingen vorige week door naar de tweede ronde van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2017.

Schietwedstrijden OLS Merkelbeek losgebarsten

147 schutterijen zijn zojuist gestart aan de schietwedstrijden op het Oud Limburgs Schuttersfeest.

LIVE: De parade van het OLS in Merkelbeek

Bijna 150 schutterijen, broederschappen en gildes uit Nederlands- en Belgisch Limburg doen in Merkelbeek mee aan de grote optocht van het Oud Limburgs Schuttersfeest.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten