Overslaan en naar de inhoud gaan

Dj-duo Lucas & Steve racet tegen Armin van Buuren in Venray

Geplaatst opzondag 31 maart 2019 - 12:11

Het racecircuit in Venray fungeert als decor voor de videoclip die verbonden is aan een nummer van het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve.

Het lied 'Don't Give Up On Me' werd in samenwerking met Armin van Buuren en Josh Cumbee opgenomen.

Vergiffenis
"Het lied gaat erover dat een man zijn excuses aanbiedt en vraagt om vergiffenis", zegt Van Buuren in de making of van de videoclip van 538.

Crashen
In de videoclip is te zien hoe de artiesten racen op het circuit van Venray. Het duo Lucas & Steve zit samen in één auto. Verder rijden Van Buuren en Cumbee apart en rijdt er nog een model mee op het parcours. Terwijl de artiesten crashen, komt het model als eerste over de streep.

Armin van Buuren

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen