Overslaan en naar de inhoud gaan

Dj-duo Lucas & Steve racet tegen Armin van Buuren in Venray

Geplaatst opzondag 31 maart 2019 - 12:11

Het racecircuit in Venray fungeert als decor voor de videoclip die verbonden is aan een nummer van het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve.

Het lied 'Don't Give Up On Me' werd in samenwerking met Armin van Buuren en Josh Cumbee opgenomen.

Vergiffenis
"Het lied gaat erover dat een man zijn excuses aanbiedt en vraagt om vergiffenis", zegt Van Buuren in de making of van de videoclip van 538.

Crashen
In de videoclip is te zien hoe de artiesten racen op het circuit van Venray. Het duo Lucas & Steve zit samen in één auto. Verder rijden Van Buuren en Cumbee apart en rijdt er nog een model mee op het parcours. Terwijl de artiesten crashen, komt het model als eerste over de streep.

Armin van Buuren

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen