Overslaan en naar de inhoud gaan

Dj-duo Lucas & Steve maakt remix voor David Guetta

Geplaatst opvrijdag 28 december 2018 - 11:45

De dj's Lucas & Steve hebben een bijzondere klus mogen doen. Het Maastrichtse duo heeft een remix gemaakt van het nummer 'Say my name' van David Guetta, Bebe Rexha en J Balvin.

De bekende Franse dj heeft Lucas de Wert en Steven Jansen, zoals de Maastrichtenaren echt heten, gevraagd om van deze megahit een remix te produceren.

Daar lieten de mannen geen gras over groeien. Ze doken de studio in om het nummer onder handen te nemen. Donderdag is het resultaat te beluisteren.

Vereerd
David Guetta bracht afgelopen november de originele versie van 'Say My Name' uit. Het werd wereldwijd een grote hit. Lucas & Steve voelen zich vereerd dat ze een remix mochten maken. "We vinden dit nummer echt te gek en waren dan ook vereerd dat David Guetta ons heeft gevraagd om met dit nummer aan de slag te gaan. We hebben onze eigen sound eraan toegevoegd en we zijn heel benieuwd wat de fans ervan vinden."

Lees ook: Limburgse dj's en rockers genomineerd voor Edison

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen