Overslaan en naar de inhoud gaan

Dj-duo Lucas & Steve genomineerd voor Edison

Geplaatst opdinsdag 16 februari 2021 - 15:08

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is met hun album 'Letters To Remember' genomineerd voor een Edison in de categorie 'dance'.

Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

Stevige concurrentie
De jury is lovend over het debuutalbum van de Maastrichtse deejays. 'Met 'Letters To Remember' bewijst het Limburgse duo dat ze als geen ander sterke popliedjes en catchy melodieën ineen kunnen vouwen', staat in het juryrapport. De Maastrichtenaren hebben stevige concurrentie in de categorie en moet het opnemen tegen dance-grootheden Tiësto en Martin Garrix.

Uitreiking
De Edisons worden jaarlijks toegekend door een onafhankelijke en vooraanstaande vakjury aan albums van bijzondere kwaliteit. Vanwege de coronacrisis ziet het dit jaar anders uit dan normaal. De prestigieuze muziekprijzen zouden eigenlijk begin deze maand al zijn uitgereikt, maar dat kon niet doorgaan. Hoe de winnaars nu volgende maand worden verrast, wordt later bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen