Overslaan en naar de inhoud gaan

DJ-duo Chase & Status treedt op in club langs Maas

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 15:16

Het populaire Engelse producersduo Chase & Status is binnenkort te bewonderen in club Complex in Maastricht.

Het tweetal, dat voornamelijk drum and bass en dubstep maakt, geeft op 19 oktober een optreden in de uitgaansgelegenheid.

Festivals
Het populaire dj-duo is niet vaak in een kleine setting te bewonderen. Doorgaans staat Chase & Status op grote feesten of festivals op de planken. Deze zomer zijn ze bijvoorbeeld vastgelegd voor het Hasseltse festijn Pukkelpop. In 2012 speelden het tweetal de tent op Pinkpop plat.

Grote namen
Complex heeft zo weer een grote naam naar de club langs de Maas weten te halen. In het verleden waren Paul Kalkbrenner en Fatboy Slim ook al eens in Maastricht te bewonderen. Binnenkort neemt Lost Frequencies plek achter de draaitafels in de voormalige Platte Zaol.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen