Overslaan en naar de inhoud gaan

DJ-duo Chase & Status treedt op in club langs Maas

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 15:16

Het populaire Engelse producersduo Chase & Status is binnenkort te bewonderen in club Complex in Maastricht.

Het tweetal, dat voornamelijk drum and bass en dubstep maakt, geeft op 19 oktober een optreden in de uitgaansgelegenheid.

Festivals
Het populaire dj-duo is niet vaak in een kleine setting te bewonderen. Doorgaans staat Chase & Status op grote feesten of festivals op de planken. Deze zomer zijn ze bijvoorbeeld vastgelegd voor het Hasseltse festijn Pukkelpop. In 2012 speelden het tweetal de tent op Pinkpop plat.

Grote namen
Complex heeft zo weer een grote naam naar de club langs de Maas weten te halen. In het verleden waren Paul Kalkbrenner en Fatboy Slim ook al eens in Maastricht te bewonderen. Binnenkort neemt Lost Frequencies plek achter de draaitafels in de voormalige Platte Zaol.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen