Overslaan en naar de inhoud gaan

DJ-duo Chase & Status treedt op in club langs Maas

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 15:16

Het populaire Engelse producersduo Chase & Status is binnenkort te bewonderen in club Complex in Maastricht.

Het tweetal, dat voornamelijk drum and bass en dubstep maakt, geeft op 19 oktober een optreden in de uitgaansgelegenheid.

Festivals
Het populaire dj-duo is niet vaak in een kleine setting te bewonderen. Doorgaans staat Chase & Status op grote feesten of festivals op de planken. Deze zomer zijn ze bijvoorbeeld vastgelegd voor het Hasseltse festijn Pukkelpop. In 2012 speelden het tweetal de tent op Pinkpop plat.

Grote namen
Complex heeft zo weer een grote naam naar de club langs de Maas weten te halen. In het verleden waren Paul Kalkbrenner en Fatboy Slim ook al eens in Maastricht te bewonderen. Binnenkort neemt Lost Frequencies plek achter de draaitafels in de voormalige Platte Zaol.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen