Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse gewonden bij ongeluk op N280 Roermond

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 20:59

Bij een ongeluk op de N280 in Roermond zijn donderdagavond drie personen gewond geraakt. De bestuurder van een van de betrokken auto's zat enige tijd bekneld in zijn auto.

De brandweer had moeite om de beknelde bestuurder uit zijn auto te krijgen. De reddingsactie had wat voeten in de aarde omdat het om een elektrische auto - een Tesla - ging.

Traumahelikopter
Voor de beknelde bestuurder werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is naar het academisch ziekenhuis in Maastricht gebracht. Bij de aanrijding waren in totaal drie voertuigen betrokken. De twee andere gewonden zaten in de andere twee voertuigen.

Volgens een correspondent ter plaatse is de Tesla vermoedelijk met hoge snelheid op de twee andere auto's ingereden. Hoe dat kon gebeuren, wordt nog onderzocht.

Weg afgesloten
Het ongeluk gebeurde rond 20:30 uur op het viaduct waar de op- en afritten naar de A73 zijn, en dan in de rijrichting van Roermond naar Duitsland.

De N280 vanaf het viaduct richting Duitsland is volledig afgesloten in verband met het technisch onderzoek. Ook de afrit van de A73 richting de N280 en Duitsland is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Reuver.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen