Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse gewonden bij ongeluk op N280 Roermond

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 20:59

Bij een ongeluk op de N280 in Roermond zijn donderdagavond drie personen gewond geraakt. De bestuurder van een van de betrokken auto's zat enige tijd bekneld in zijn auto.

De brandweer had moeite om de beknelde bestuurder uit zijn auto te krijgen. De reddingsactie had wat voeten in de aarde omdat het om een elektrische auto - een Tesla - ging.

Traumahelikopter
Voor de beknelde bestuurder werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is naar het academisch ziekenhuis in Maastricht gebracht. Bij de aanrijding waren in totaal drie voertuigen betrokken. De twee andere gewonden zaten in de andere twee voertuigen.

Volgens een correspondent ter plaatse is de Tesla vermoedelijk met hoge snelheid op de twee andere auto's ingereden. Hoe dat kon gebeuren, wordt nog onderzocht.

Weg afgesloten
Het ongeluk gebeurde rond 20:30 uur op het viaduct waar de op- en afritten naar de A73 zijn, en dan in de rijrichting van Roermond naar Duitsland.

De N280 vanaf het viaduct richting Duitsland is volledig afgesloten in verband met het technisch onderzoek. Ook de afrit van de A73 richting de N280 en Duitsland is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Reuver.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen