Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de rondemissen én misters van de Amstel Gold Race

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 17:00

Mannen én vrouwen opgelet: de rondemissen en rondemisters voor de Amstel Gold Race zijn bekend.

Afgelopen week konden wielerfans zich aanmelden om samen met de winnaars van de wielerklassieker op het podium te staan. Dat werd volgens de organisatie massaal gedaan.

Zoenen
Wielervrienden Dick Bathoorn en Steven Boerma zijn uit al die aanmeldingen gekozen tot rondemisters. De zusjes Sanne en Kicky Kessler mogen de mannelijke wielrenners dit jaar zoenen.

Lees ook: Amstel Gold Race zoekt rondemissen met wielerhart

Wielerfiets
De organisatie had nieuwe criteria opgesteld in de zoektocht naar de rondemissen en -misters. Ze moesten er niet alleen leuk uitzien, maar ook een echt wielerhart hebben. Volgens de organisatie zit dat met deze keuze wel goed. De twee mannen zijn echte wielerliefhebbers en zijn groot fan van de Amstel Gold Race. De twee dames zijn opgegroeid met de wielerfiets. Hun andere zus is wielrenster.

De Amstel Gold Race wordt dit weekend verreden. Zaterdag doen zo'n 15.000 amateurrenners mee aan de toerversie en zondag staat de wedstrijd voor de mannen en vrouwen op het programma.

1Limburg doet komend weekend uitgebreid verslag van de Amstel Gold Race. Daarnaast zendt L1 de Amstel Gold Race de hele dag live uit op televisie.
Bekijk hier de programmering.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen