Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de rondemissen én misters van de Amstel Gold Race

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 17:00

Mannen én vrouwen opgelet: de rondemissen en rondemisters voor de Amstel Gold Race zijn bekend.

Afgelopen week konden wielerfans zich aanmelden om samen met de winnaars van de wielerklassieker op het podium te staan. Dat werd volgens de organisatie massaal gedaan.

Zoenen
Wielervrienden Dick Bathoorn en Steven Boerma zijn uit al die aanmeldingen gekozen tot rondemisters. De zusjes Sanne en Kicky Kessler mogen de mannelijke wielrenners dit jaar zoenen.

Lees ook: Amstel Gold Race zoekt rondemissen met wielerhart

Wielerfiets
De organisatie had nieuwe criteria opgesteld in de zoektocht naar de rondemissen en -misters. Ze moesten er niet alleen leuk uitzien, maar ook een echt wielerhart hebben. Volgens de organisatie zit dat met deze keuze wel goed. De twee mannen zijn echte wielerliefhebbers en zijn groot fan van de Amstel Gold Race. De twee dames zijn opgegroeid met de wielerfiets. Hun andere zus is wielrenster.

De Amstel Gold Race wordt dit weekend verreden. Zaterdag doen zo'n 15.000 amateurrenners mee aan de toerversie en zondag staat de wedstrijd voor de mannen en vrouwen op het programma.

1Limburg doet komend weekend uitgebreid verslag van de Amstel Gold Race. Daarnaast zendt L1 de Amstel Gold Race de hele dag live uit op televisie.
Bekijk hier de programmering.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen