Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de leukste zomerfoto's van Limburg

Geplaatst opwoensdag 14 september 2016 - 18:11

De afgelopen zomermaanden is er fanatiek gestemd op de leukste zomerfoto. Dit zijn de drie winnaars.

Er waren drie categorieën. Deze foto's kregen de meeste stemmen.

Op een Terrasje
In deze categorie wist hond Sandro de meeste stemmen binnen te hengelen. Anouk Bos uit Schinveld maakte de foto bij de ijsboer in Epen. De viervoeter lijkt in ieder geval gek op ijs.

Op Vakantie
In de tweede categorie een beduidend minder zonnige foto, maar daarom niet minder leuk. De foto, ingezonden door Lida Vermeulen, is genomen op landgoed Beerze waar ze vrijwilligerswerk deed voor het Overijsselse landschap. Ondanks de regen wilde deze tweeling toch maar al te graag in de zandbak spelen.

In de Tuin
De laatste winnende foto komt uit Landgraaf. In de achtertuin van Rowena Spies stond, zoals bij zoveel Limburgers, het badje op. Zoon Milan geniet er zichtbaar van. Volgens Rowena is deze foto bijzonder omdat haar zoon een zware verstandelijke beperking heeft, waardoor hij zich moeilijk kan ontspannen. "Maar zodra hij in het warme water ligt is ie volledig ontspannen", schreef ze bij haar foto.

Prijzen
De prijzen zijn inmiddels opgestuurd naar de prijswinnaars. Binnenkort zullen ze op hun deurmat ploffen.

Foto: 1Limburg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stem op jouw favoriete zomerfoto
De leukste zomerfoto? Doe mee en win
Drie taalhelden in Limburg
Hoofdprijs Staatsloterij valt op lot uit Susteren
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen