Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de leukste zomerfoto's van Limburg

Geplaatst opwoensdag 14 september 2016 - 18:11

De afgelopen zomermaanden is er fanatiek gestemd op de leukste zomerfoto. Dit zijn de drie winnaars.

Er waren drie categorieën. Deze foto's kregen de meeste stemmen.

Op een Terrasje
In deze categorie wist hond Sandro de meeste stemmen binnen te hengelen. Anouk Bos uit Schinveld maakte de foto bij de ijsboer in Epen. De viervoeter lijkt in ieder geval gek op ijs.

Op Vakantie
In de tweede categorie een beduidend minder zonnige foto, maar daarom niet minder leuk. De foto, ingezonden door Lida Vermeulen, is genomen op landgoed Beerze waar ze vrijwilligerswerk deed voor het Overijsselse landschap. Ondanks de regen wilde deze tweeling toch maar al te graag in de zandbak spelen.

In de Tuin
De laatste winnende foto komt uit Landgraaf. In de achtertuin van Rowena Spies stond, zoals bij zoveel Limburgers, het badje op. Zoon Milan geniet er zichtbaar van. Volgens Rowena is deze foto bijzonder omdat haar zoon een zware verstandelijke beperking heeft, waardoor hij zich moeilijk kan ontspannen. "Maar zodra hij in het warme water ligt is ie volledig ontspannen", schreef ze bij haar foto.

Prijzen
De prijzen zijn inmiddels opgestuurd naar de prijswinnaars. Binnenkort zullen ze op hun deurmat ploffen.

Foto: 1Limburg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stem op jouw favoriete zomerfoto
De leukste zomerfoto? Doe mee en win
Drie taalhelden in Limburg
Hoofdprijs Staatsloterij valt op lot uit Susteren
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen