Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de kanshebbers voor het beste terras van Limburg

Geplaatst opvrijdag 30 maart 2018 - 15:31

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg zijn samen op zoek naar het beste, mooiste of gezelligste terras van Limburg en Belgisch-Limburg.

Finaleronde
Tot 25 maart konden kandidaten voor de verkiezing worden aangedragen. De drie terrassen die het vaakst werden genoemd, hebben een plek in de finaleronde gekregen. Deze week kan gestemd worden op één van de drie kanshebbers.

- Grand Café D'Artagnan in Maastricht
- Eetcafé 't Raodhoes in Neer
-
Restaurant Bienvenue in Maaseik

Winnaar
Tot zaterdag 31 maart kun je op de website van Chapeau stemmen op jouw favoriete terras. Het Limburgse terras met de meeste stemmen is de uiteindelijke publiekswinnaar en zal op 16 april bekend worden gemaakt.

Stem op jouw favoriete terras.

appdownloads

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen