Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de kanshebbers voor het beste terras van Limburg

Geplaatst opvrijdag 30 maart 2018 - 15:31

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg zijn samen op zoek naar het beste, mooiste of gezelligste terras van Limburg en Belgisch-Limburg.

Finaleronde
Tot 25 maart konden kandidaten voor de verkiezing worden aangedragen. De drie terrassen die het vaakst werden genoemd, hebben een plek in de finaleronde gekregen. Deze week kan gestemd worden op één van de drie kanshebbers.

- Grand Café D'Artagnan in Maastricht
- Eetcafé 't Raodhoes in Neer
-
Restaurant Bienvenue in Maaseik

Winnaar
Tot zaterdag 31 maart kun je op de website van Chapeau stemmen op jouw favoriete terras. Het Limburgse terras met de meeste stemmen is de uiteindelijke publiekswinnaar en zal op 16 april bekend worden gemaakt.

Stem op jouw favoriete terras.

appdownloads

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen