Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de kanshebbers voor het beste terras van Limburg

Geplaatst opvrijdag 30 maart 2018 - 15:31

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg zijn samen op zoek naar het beste, mooiste of gezelligste terras van Limburg en Belgisch-Limburg.

Finaleronde
Tot 25 maart konden kandidaten voor de verkiezing worden aangedragen. De drie terrassen die het vaakst werden genoemd, hebben een plek in de finaleronde gekregen. Deze week kan gestemd worden op één van de drie kanshebbers.

- Grand Café D'Artagnan in Maastricht
- Eetcafé 't Raodhoes in Neer
-
Restaurant Bienvenue in Maaseik

Winnaar
Tot zaterdag 31 maart kun je op de website van Chapeau stemmen op jouw favoriete terras. Het Limburgse terras met de meeste stemmen is de uiteindelijke publiekswinnaar en zal op 16 april bekend worden gemaakt.

Stem op jouw favoriete terras.

appdownloads

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen