Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de 33 leukste babyfoto's van Limburg

Geplaatst opvrijdag 1 juni 2018 - 6:00

De afgelopen dagen is er fanatiek gestemd op de ruim 900 binnengekomen babyfoto's. Dit zijn de 33 winnaars, één per gemeente.

De 33 winnaars hebben allemaal een mooie slabber van L1 en 1Limburg gewonnen én ze maken kans op onze mooie hoofdprijzen. In de finaleronde wordt bepaald welke babyfoto echt de allerleukste van de provincie is.

Finale
Iedereen kan weer stemmen. Stemmen uit de eerste ronde tellen niet meer mee. Ook dit keer moet je gebruik maken van een geldig mailadres. Er kan van maandag 28 mei tot zondag 3 juni 23:00 uur worden gestemd. Op maandag 4 juni maken we de winnaar bekend.

Onder de stemmers van de finale stemronde worden ook tien cadeaukaarten van IKEA Heerlen verloot.

Klik om te stemmen.

Geldig mailadres
Na het uitbrengen van je stem, krijg je een e-mail. Pas als je op de link in de mail hebt geklikt, telt jouw stem mee. Per mailadres mag er slechts één keer gestemd worden. Let op: heb je geen mail van ons ontvangen waarin gevraagd wordt jouw stem te bevestigen? Controleer dan het spamfilter of de map met ongewenste mail.

Uitleg: Hoe moet ik op een babyfoto stemmen?

Delen
Roep jouw familie en vrienden op om ook te stemmen op jouw favoriete babyfoto. Dat kan heel eenvoudig door op één van de social media knoppen bij de foto te klikken. Je vindt ze naast jouw favoriete babyfoto, net boven de stemknop. Er wordt een rechtstreekse link met foto op Facebook of Twitter geplaatst. Alleen officiële stemmen via onze website tellen mee, likes op Facebook niet.

Winnaar
Op maandag 4 juni maken we de winnaar van de finale bekend. De inzender van deze babyfoto wint onze mooie hoofdprijzen:

  • een professionele fotoshoot
  • een babystoel van IKEA Heerlen
  • een loopauto van autobedrijf Wealer

Bekijk hier alle babyfoto's.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen