Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de 33 leukste babyfoto's van Limburg | 2015

Geplaatst opdonderdag 28 april 2016 - 13:45

De afgelopen dagen is er fanatiek gestemd op de ruim 1.100 binnengekomen babyfoto's. Dit zijn de 33 winnaars, één per gemeente.

In de finaleronde wordt bepaald welke babyfoto echt de allerleukste van de provincie is.

Finale
In de finale kan iedereen weer stemmen. Ook dit keer moet je gebruik maken van een geldig mailadres. In de finale kan van vrijdag 22 april 9:00 uur tot donderdag 28 april 15:00 uur gestemd worden.

Geldig mailadres
Na het uitbrengen van je stem, krijg je een e-mail. Pas als je op de link in de mail geklikt hebt, telt jouw stem mee. Per mailadres kan slechts één keer gestemd worden. Let op: heb je geen mail van ons ontvangen waarin gevraagd wordt jouw stem te bevestigen? Controleer dan het spamfilter of de map met ongewenste mail.

Uitleg: hoe moet ik op een babyfoto stemmen?

Delen
Roep jouw familie en vrienden op om ook te stemmen op jouw favoriete babyfoto. Dat kan heel eenvoudig door op één van de social media knoppen bij de foto te klikken. Je vindt ze naast jouw favoriete babyfoto, net boven de stemknop. Er wordt een rechtstreekse link - dus geen foto - op Facebook of Twitter geplaatst. Alleen officiële stemmen via onze website tellen mee, likes op Facebook niet. Ook stemmen uit de vorige ronde tellen in de finale niet mee.

Winnaar
Op vrijdag 29 april maken we de winnaar van de babyfotowedstrijd bekend. De baby op de foto met de meeste stemmen wint een professionele fotoshoot.

Bekijk hier alle ingezonden babyfoto's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Al ruim 800 schattige babyfoto's ingestuurd!
Meer dan 900 babyfoto's te zien, insturen kan deze week nog
Stem op de leukste babyfoto van Limburg | 2015
Babyfotowinnares Fiene in de spotlights
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen