Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021

Geplaatst opzondag 24 januari 2021 - 17:46

De 20 finalisten van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) zijn bekend.

Vanwege het coronavirus kregen de uitverkorenen via L1 Radio het goede nieuws te horen.

Oud-winnaars
Dit jaar doen drie oud-winnaars mee aan de finale: Spik en Span, Hoondervel en Kartoesj. Zuid-Limburg is met elf finalisten de grootste vertegenwoordiger. Uit Noord-Limburg staan vijf artiesten in de finale en uit Midden-Limburg zijn dat er vier.

Dit zijn de finalisten op een rijtje:

Clips
Stichting LVK heeft besloten om de artiesten niet naar de Muziekgieterij te laten komen voor opnames van de LVK-finale, maar om een uitzending te maken op basis van hun eigen gemaakte clips.

Lees ook: Oplossing gevonden voor LVK: finale toch live op L1 TV

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 is op vrijdag 5 februari en wordt uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

In deze volgorde treden de artiesten in de finale op:

Finalisten LVK 2021 volgorde finale
Foto: L1

Kijk voor meer vastelaovesnieuws op L11Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen