boezem ontslag toverland (24 dec 2019)

Jaaroverzicht 2019: De best bekeken berichten en video's

Ook in 2019 wisten bezoekers 1Limburg weer massaal te vinden, zowel via onze website als via onze social mediakanalen. Maar welke berichten zijn nu het meest gelezen en welke video’s het meest bekeken?

Thijs H. Mondriaan
Thijs H., de broedertwist en caravancrime: moordjaar 2019

De veelbesproken zaak van drievoudig moordenaar Thijs H. (28), een fatale broedertwist in Heerlen en een caravanmoord in Meerlo: kalenderjaar 2019 zorgde voor het nodige verdriet in Limburg.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Het voetbaljaar 2019: Twaalf coaches in twaalf maanden

Tumultueuze derby's, geen play-offs, wél handhaving, een verjaagde clubeigenaar en een lading trainers die vertrekt: zó verging het VVV-Venlo, Fortuna Sittard, MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade in 2019.

ANP-402549201
Jaaroverzicht: Het beste Formule 1-jaar van Max Verstappen

Acht keer reed Max Verstappen dit seizoen naar het podium, drie keer stond hij op het hoogste treetje: de Limburger heeft zijn beste Formule 1-seizoen tot dusver achter de rug.

Weeroverzicht seizoenen weer
Het weer in 2019: van heet en droog naar somber en nat

Het jaar 2019 is het derde warmste en vierde zonnigste jaar ooit gemeten in Limburg.

Raaroverzicht 2019
Dit is het Raaroverzicht van 2019

Dag in dag uit brachten we de afgelopen 358 dagen weer het Limburgse nieuws. Soms was het grappig, soms was het schokkend, soms ronduit gruwelijk. De volgende tien verhalen sprongen er echt uit, en verdienen hun plek in het Raaroverzicht.

Pech
Jaaroverzicht 2019: de grootste pechvogels van het jaar

Het jaar is bijna ten einde. 2019 was een bewogen jaar, maar zal niet voor iedereen de boeken in gaan als een succesjaar.

Entertainmentoverzicht
Top 5: Dit was het belangrijkste entertainmentnieuws in 2019

Maastricht haalde net niet het Songfestival binnen, Chantal Janzen krijgt de belangrijkste televisieklus van het jaar en Twan Huys moest abrupt van de buis.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten