boezem ontslag toverland (24 dec 2019)

Jaaroverzicht 2019: De best bekeken berichten en video's

Ook in 2019 wisten bezoekers 1Limburg weer massaal te vinden, zowel via onze website als via onze social mediakanalen. Maar welke berichten zijn nu het meest gelezen en welke video’s het meest bekeken?

Thijs H. Mondriaan
Thijs H., de broedertwist en caravancrime: moordjaar 2019

De veelbesproken zaak van drievoudig moordenaar Thijs H. (28), een fatale broedertwist in Heerlen en een caravanmoord in Meerlo: kalenderjaar 2019 zorgde voor het nodige verdriet in Limburg.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Het voetbaljaar 2019: Twaalf coaches in twaalf maanden

Tumultueuze derby's, geen play-offs, wél handhaving, een verjaagde clubeigenaar en een lading trainers die vertrekt: zó verging het VVV-Venlo, Fortuna Sittard, MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade in 2019.

ANP-402549201
Jaaroverzicht: Het beste Formule 1-jaar van Max Verstappen

Acht keer reed Max Verstappen dit seizoen naar het podium, drie keer stond hij op het hoogste treetje: de Limburger heeft zijn beste Formule 1-seizoen tot dusver achter de rug.

Weeroverzicht seizoenen weer
Het weer in 2019: van heet en droog naar somber en nat

Het jaar 2019 is het derde warmste en vierde zonnigste jaar ooit gemeten in Limburg.

Raaroverzicht 2019
Dit is het Raaroverzicht van 2019

Dag in dag uit brachten we de afgelopen 358 dagen weer het Limburgse nieuws. Soms was het grappig, soms was het schokkend, soms ronduit gruwelijk. De volgende tien verhalen sprongen er echt uit, en verdienen hun plek in het Raaroverzicht.

Pech
Jaaroverzicht 2019: de grootste pechvogels van het jaar

Het jaar is bijna ten einde. 2019 was een bewogen jaar, maar zal niet voor iedereen de boeken in gaan als een succesjaar.

Entertainmentoverzicht
Top 5: Dit was het belangrijkste entertainmentnieuws in 2019

Maastricht haalde net niet het Songfestival binnen, Chantal Janzen krijgt de belangrijkste televisieklus van het jaar en Twan Huys moest abrupt van de buis.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten