Overslaan en naar de inhoud gaan

'Dit seizoen is voor MVV als een marathon'

Geplaatst opdonderdag 8 augustus 2019 - 23:08

MVV wil het vorige seizoen snel vergeten en dit jaar de ambities opschroeven. Dat betekent dat de ploeg zich wil plaatsen voor de play-offs om mee te dingen voor de prijzen.

Dat zei Reginald Thal bij het L1-programma Limburg Centraal. Thal is als adviseur verbonden aan de club waar hij ook jaren voetbalde.

Marathon
"
MVV wil structureel meedoen in de strijd om promotie naar de eredivisie", aldus Thal. Dat gaat volgens hem met pieken en dalen. De club hoeft dan ook niet gelijk in de stress te schieten als de resultaten in het begin niet goed zijn, vindt hij. "Dit seizoen is een marathon. Je hoeft niet de eerste vijf wedstrijden te winnen, als je maar aan het eind van de rit staat waar je wil staan."

Aangekocht
De Sterrendragers hebben zich tot nu tot versterkt met vijf nieuwe spelers. Opvallend daarbij is dat de Maastrichtse club ook spelers heeft aangekocht. Vanwege de beperkte financiële middelen moest MVV jarenlang vooral spelers huren.

Later profijt
Thal is blij met die ontwikkeling. "MVV heeft van de basiself gewoon zeven man zelf in beheer. Het is vergelijkbaar met een koophuis en een huurhuis. Je kunt beter de stijging meemaken in een koophuis en daarvan later profijt hebben."

MVV trapt vrijdagavond om 20:00 uur af in de Adelaarshorst in Deventer tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd is vanaf 20:00 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen