Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dit is de winnaar van hét terras van Limburg 2019

Geplaatst opmaandag 15 april 2019 - 19:00

De stemmen zijn geteld: het Derlon Hotel heeft het populairste terras van Limburg.

Derlon Hotel in Maastricht ging maandagavond aan de haal met de publieksprijs. Het terras moest het in de finaleronde opnemen tegen Beachclub Leukermeer in Well en Aon ’t Bat in Eijsden.

Meeste stemmen
Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg gingen net als voorgaande jaren samen op zoek naar het beste, fraaiste of origineelste terras van de provincie. Uiteindelijk kreeg de horecazaak aan het Onze Lieve Vrouweplein in de provinciehoofdstad de meeste stemmen.

Jury
Buiten de publieksprijs werd er ook een prijs door de jury toegekend. Een team van journalisten en culinair medewerkers van Chapeau Magazine heeft het terras van restaurant Brienen aan de Maas in Well uitgeroepen tot 'Hét terras van het Jaar 2019'. De horecazaak in Well liet het de terrassen van Brasserie Boschmolenplas in Heel en L’Appetito in ’t Bakhoes in Sint Geertruid achter zich.

Big Green Eggs
De jury is zeer te spreken over het winnende terras in Well. "De ruime tafels zijn mooi gedekt met strak wit linnen en er is aardig wat afstand tussen de tafels voor voldoende privacy. De bekleding is comfortabel, hier kun je het wel een tijdje uithouden", aldus de jury van Chapeau Magazine. "Buiten staan maar liefst drie Big Green Eggs, die patron René Brienen en zijn brigade ijverig gebruiken voor het garen van vlees en vis. Voor de lunch kun je behalve à la carte of het proeverijmenu ook de kleine lunchkaart kiezen: een handvol toegankelijke gerechten zoals soep, salade en broodjes."

Ereprijs
De ereprijs ging de afgelopen jaren achtereenvolgens naar Aon 't Bat in Eijsden, Sofa in Maastricht, Kasteel Terworm in Heerlen, La Mangerie in Maastricht en de Gerardushoeve in Epen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen