Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is de leukste voetbalkroeg van Limburg

Geplaatst opvrijdag 16 november 2018 - 15:15

Café Sjaen in Neer is volgens sportzender FOX de leukste voetbalkroeg van Limburg.

Vorig jaar won Peter's Irish Pub in Maastricht nog als Limburgs beste voetbalkroeg.

Vaste klanten
Vaste klanten van het café in Neer kwamen op het idee om Sjaen op te geven voor de verkiezing. "We hebben vervolgens een oproep geplaatst op social media", vertelt bedrijfsleider Jort Raemakers. "Mensen die hier al jaren niet meer kwamen hebben zelfs ook gestemd." Eigenaren Martijn en Joerie Berben zijn trots dat hun kroeg nu de beste van Limburg blijkt te zijn.

Begin- en eindpunt
"Sjaen is meer dan alleen een café waar voetbal en andere sporten worden gekeken", aldus Raemakers "Het is een begin- en eindpunt voor teams. Ze vertrekken van hieruit naar uitwedstrijden. Ondertussen weten mensen ook dat ze niet meer thuis hoeven te kijken, maar bij Sjaen. Als er een bandje optreedt, moet die wachten tot de wedstrijd afgelopen is."

Landelijk
Nu alle winnaars per provincie bekend zijn, kunnen de drie kroegen met de meeste stemmen binnenkort een mystery visit van de vakjury verwachten. Er komt immers een landelijke winnaar uit de bus. Café Sjaen hoort maandag of het bij de beste drie hoort.

Zaterdag 1 december
Ruim 12.500 mensen brachten hun stem uit en ruim 3000 kroegen deden mee. De landelijke winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het FOX Sports-programma 'De Eretribune' uitgeroepen.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen