Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is de cast van The Passion in Roermond

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 22:30

De volledige cast van televisiespektakel The Passion, dat dit jaar vanaf het Roermondse Munsterplein komt, is dinsdagavond onthuld.

Zanger Tim Akkerman kruipt in de huid van Jezus. Zangeres Trijntje Oosterhuis vertolkt de rol van Maria. De bekendmaking was live te volgen in talkshow Op1.

Verteller en discipelen
Presentator Johnny de Mol vertelt het lijdensverhaal van Jezus op het podium in Roermond. Bert van Leeuwen doet verslag van de processie door de stad. Cabaratier Roue Verveer speelt Pilatus, acteur Jan Kooijman speelt Petrus en eerder op de dag werd al bekend dat GTST-acteur Soy Kroon in de huid van Judas kruipt.

Tiende editie
In oktober werd bekend dat de tiende editie van The Passion neerstrijkt in Roermond. Het is de eerste keer dat een van de meest bekeken tv-uitzendingen van het jaar neerstrijkt 'onder de rivieren'. Op 9 april wordt de show van de EO en KRO-NCRV vanaf het Munsterplein live uitgezonden op NPO 1, NPO Radio 2 en NPO Start. Er worden ook scènes opgenomen in andere delen van de bisschopsstad.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen