Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is de cast van The Passion in Roermond

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 22:30

De volledige cast van televisiespektakel The Passion, dat dit jaar vanaf het Roermondse Munsterplein komt, is dinsdagavond onthuld.

Zanger Tim Akkerman kruipt in de huid van Jezus. Zangeres Trijntje Oosterhuis vertolkt de rol van Maria. De bekendmaking was live te volgen in talkshow Op1.

Verteller en discipelen
Presentator Johnny de Mol vertelt het lijdensverhaal van Jezus op het podium in Roermond. Bert van Leeuwen doet verslag van de processie door de stad. Cabaratier Roue Verveer speelt Pilatus, acteur Jan Kooijman speelt Petrus en eerder op de dag werd al bekend dat GTST-acteur Soy Kroon in de huid van Judas kruipt.

Tiende editie
In oktober werd bekend dat de tiende editie van The Passion neerstrijkt in Roermond. Het is de eerste keer dat een van de meest bekeken tv-uitzendingen van het jaar neerstrijkt 'onder de rivieren'. Op 9 april wordt de show van de EO en KRO-NCRV vanaf het Munsterplein live uitgezonden op NPO 1, NPO Radio 2 en NPO Start. Er worden ook scènes opgenomen in andere delen van de bisschopsstad.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen