Overslaan en naar de inhoud gaan

Distributiecentrum met 750 banen naar Venlo

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 6:50

De Groep Heylen uit het Belgische Herentals wil een distributiecentrum van dertien hectare bouwen op industrieterrein Trade Port Noord in Venlo.

Het gebouw moet onderdak bieden aan magazijnen van internetbedrijven als Bol.com en Zalando, die hun goederen rechtstreeks aan klanten in Noord-Europa leveren. De zogenoemde ‘e-commercecampus’ is in eerste instantie goed voor 750 banen. Mocht de onderneming succesvol zijn, dan groeit dat aantal uit naar 1500 tot 2000 banen.

22 hectare
Dat maakte Ralph Caspanni van de Groep Heylen dinsdag bekend. De Groep Heylen, investeerder in bedrijven en gebouwen, heeft 22 hectare nodig om het megamagazijn te ontwikkelen. Het is de bedoeling in april volgend jaar met de bouw te starten, zodat eind 2015 met het werk begonnenkan worden.

Hulp
Caspanni benadrukt dat de Groep Heylen bij het werven van huurders hulp krijgt van Trade Port Noord, de gemeente Venlo en de provincie Limburg: "We plegen een gezamenlijke inspanning.”

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Honderden banen in Venlo door nieuw distributiecentrum
Calvin Klein en Tommy Hilfiger naar Venlo
Trade Port Noord Venlo
Nieuw distributiecentrum DSV Logistics in Venlo
Honderden nieuwe banen voor fashiondistributie Venlo
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen