Overslaan en naar de inhoud gaan

Discotheek voor Venlonaren in Kaldenkerken

Geplaatst opmaandag 25 januari 2016 - 6:32

Jeroen Cabooter gaat met zijn Venlose vrienden en ondernemers Michael Thiesen en Johan Wipkink BK1 exploiteren. Een disco voor Venlo, in Kaldenkerken

Het uitgaanspubliek in Venlo krijgt een discotheek annex nachtclub. Niet in het centrum van de stad, maar vlak over de grens in het Duitse Kaldenkerken.

Stationsgebouw
De locatie is het monumentale, voormalige stationsgebouw, waar tot begin dit jaar de discotheek BaCa was gevestigd. De opening van Nightclub BK1 Kaldenkerken, de naam van de nieuwe uitgaansgelegenheid, is op 27 februari. BK staat voor Bahnhof Kaldenkirchen.

Flyercampagne
Afgelopen vrijdag ging de promotiecampagne van start met muziek van een deejay en het uitdelen van flyers. Ook is de online ticketverkoop gestart. Het pand is gekocht door de Venlose ondernemer Hans Cabooter. Zijn zoon Jeroen (23) gaat samen met zijn Venlose vrienden en ondernemers Michael Thiesen (23) en Johan Wipkink (23) BK1 exploiteren. Jeroen beheert sinds anderhalve week ook de BK1 Bistro in het stationsgebouw.

Studentenavond
Vooralsnog zal BK1 één keer per maand een muziek- annex showavond verzorgen. Verder wordt met de uitbater van de plaatselijke discotheek Kings gesproken over het verplaatsen van de wekelijkse uitgaansavond voor studenten van Fontys Hogeschool in Venlo naar BK1. Op de huidige locatie midden in het dorp klagen buurtbewoners over overlast. De kans op overlast bij het stationsgebouw is veel kleiner; het ligt een namelijk een stuk verwijderd van woningen. Het tweede voordeel van de locatie is de aanwezigheid van een taxi- en bushalte.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen