Overslaan en naar de inhoud gaan

Discotheek voor Venlonaren in Kaldenkerken

Geplaatst opmaandag 25 januari 2016 - 6:32

Jeroen Cabooter gaat met zijn Venlose vrienden en ondernemers Michael Thiesen en Johan Wipkink BK1 exploiteren. Een disco voor Venlo, in Kaldenkerken

Het uitgaanspubliek in Venlo krijgt een discotheek annex nachtclub. Niet in het centrum van de stad, maar vlak over de grens in het Duitse Kaldenkerken.

Stationsgebouw
De locatie is het monumentale, voormalige stationsgebouw, waar tot begin dit jaar de discotheek BaCa was gevestigd. De opening van Nightclub BK1 Kaldenkerken, de naam van de nieuwe uitgaansgelegenheid, is op 27 februari. BK staat voor Bahnhof Kaldenkirchen.

Flyercampagne
Afgelopen vrijdag ging de promotiecampagne van start met muziek van een deejay en het uitdelen van flyers. Ook is de online ticketverkoop gestart. Het pand is gekocht door de Venlose ondernemer Hans Cabooter. Zijn zoon Jeroen (23) gaat samen met zijn Venlose vrienden en ondernemers Michael Thiesen (23) en Johan Wipkink (23) BK1 exploiteren. Jeroen beheert sinds anderhalve week ook de BK1 Bistro in het stationsgebouw.

Studentenavond
Vooralsnog zal BK1 één keer per maand een muziek- annex showavond verzorgen. Verder wordt met de uitbater van de plaatselijke discotheek Kings gesproken over het verplaatsen van de wekelijkse uitgaansavond voor studenten van Fontys Hogeschool in Venlo naar BK1. Op de huidige locatie midden in het dorp klagen buurtbewoners over overlast. De kans op overlast bij het stationsgebouw is veel kleiner; het ligt een namelijk een stuk verwijderd van woningen. Het tweede voordeel van de locatie is de aanwezigheid van een taxi- en bushalte.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen