Overslaan en naar de inhoud gaan

Discotheek Palladio Helden in de verkoop

Geplaatst opzaterdag 22 oktober 2016 - 21:36

Discotheek Palladio, al bijna honderd jaar een familiebedrijf, staat sinds deze week te koop.

Het uitgaanscentrum van 2600 vierkante meter is vorig jaar nog uitgebreid verbouwd en eind 2015 heropend. Vraagprijs is 3,5 miljoen euro. Of zich al kopers hebben gemeld, wil eigenaar Erwin Jacobs niet kwijt.

Sinds 1918
De uitgaansgelegenheid aan de
Molenstraat, de laatste ruim 23 jaar uitgebaat door Erwin Jacobs en zijn partner Ans Gommans, begon in 1918 als zaal Jacobs en heette daarna zaal Juliana, het Kubke en Palladio. Met de verbouwing vorig jaar wilden de eigenaren een doelgroep bereiken van 27 jaar en ouder. Voor deze oudere bezoekers is een aparte ingang gemaakt die naar een vip-gedeelte leidt waar aan een tafeltje flessen bubbels en snacks kunnen worden besteld. Het blijkt na bijna een jaar moeilijker dan gedacht deze doelgroep de club in te krijgen.

Lees ook: Discotheek Palladio wordt luxe club

Gespreid bedje
Jacobs: "Het gaat niet slecht maar het is ook niet makkelijk. Het idee van een luxe club voor oudere bezoekers moet in deze regio nog groeien. Maar dat is niet de reden voor verkoop. We zijn gewoon op zoek naar een goede opvolger en dat kan best een jaar of twee duren." Dat na 100 jaar dan een einde komt aan een familiebedrijf betreurt Jacobs niet. "Tegen die tijd zijn we vijftig, een mooie leeftijd om te stoppen. En de nieuwe eigenaar komt dankzij de verbouwing in een gespreid bedje terecht."

Meer hierover in De Limburger van maandag of vanaf maandag op Delimburger.nl

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Palladio in Helden bijna klaar voor groot heropeningsfeest
Roemruchte discotheek Palladio start door als Ultra
Inboedel Palladio onder de hamer voor 133.000 euro
Discotheek Palladio in Helden wordt luxe club
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen