Overslaan en naar de inhoud gaan

Discotheek Kingdom Club in Kerkrade stopt

Geplaatst opdonderdag 19 november 2015 - 6:00

De Kingdom Club op de Roda Boulevard in Kerkrade maakt plaats voor een nieuwe discotheek.

Dat laat pandeigenaar Hessel Meijer weten aan Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad. Over de naam en het concept van het nieuwe project worden vooralsnog geen mededelingen gedaan.

Eén jaar
Met de komst van een nieuw concept, komt er na één jaar alweer een einde aan het avontuur van de Kingdom Club. De geplande activiteiten in november en december worden onder de vlag van Mixx Events, een dochteronderneming van Meijers bedrijf Wyckerveste, georganiseerd. Al wordt niet uitgesloten dat de nieuwe uitbaters ook de maand december al op zich nemen.

Vijfde discotheek
De nieuwe discotheek wordt de vijfde op de locatie aan de Roda Boulevard. Vizion, Bozzini, Mixx en het al genoemde Kingdom Club hebben eerder met wisselend succes in Kerkrade geopereerd.

Donderdag meer over het discolandschap in Kerkrade in de Limburgse kranten.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vierde kans voor discotheek in Roda-stadion
Arrestaties en gewonden na ruzie bij Kingdom Club Kerkrade
Gelovigen swingen op paasviering in Kingdom Club
‘Camerabeelden achtergehouden door Kingdom Club’
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen