Overslaan en naar de inhoud gaan

Discotheek The Apollo na carnaval definitief dicht

Geplaatst opmaandag 18 februari 2019 - 12:19

Discotheek The Apollo in Helden gaat na de carnaval definitief dicht.

Dat laat eigenaar Stephan Jansen via Facebook weten.

Woningen
Hij schrijft op Facebook dat hij al geruime tijd op zoek is naar een nieuwe invulling voor de discotheek. Inmiddels heeft hij een concreet plan om er een woning van te maken. Volgens Jansen ligt er een principeverzoek ter beoordeling bij de gemeente Peel en Maas.

Café
Deze carnaval kunnen feestgangers voor het laatst met de voetjes van de vloer in de discotheek aan het Mariaplein. Daarna gaat de uitgaansgelegenheid dicht. Het naastgelegen café blijft volgens Jansen wel gewoon open.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen