Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo Venlo tribune

Marcellis en Demouge gaan spelers VVV coachen

VVV-Venlo heeft twee oud-profvoetballers aan haar staf toegevoegd: Dirk Marcellis en Frank Demouge.

Dirk Marcellis
Marcellis verlaat PEC Zwolle en keert terug naar Limburg

Dirk Marcellis stopt met zijn werkzaamheden bij PEC Zwolle. De voormalig profvoetballer keert met zijn gezin terug naar Horst.

Dirk Marcellis heeft rust en ritme gevonden na profcarrière

Dirk Marcellis nam vorig jaar september na aanhoudende knieklachten de zware beslissing om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. "De duidelijkheid gaf mij op dat moment ook een soort van rust."

Gestopte Marcellis van voetbalveld naar businessclub

Dirk Marcellis maakt, nadat hij zich onlangs genoodzaakt zag een punt te zetten achter zijn spelerscarrière, toch nog een transfer binnen de voetbalwereld.

Marcellis stopt per direct met voetballen na knieblessure

Dirk Marcellis (30) stopt met onmiddellijke ingang met voetballen. De verdediger van PEC Zwolle heeft dat besloten nadat hij een zware knieblessure had opgelopen.

Dirk Marcellis nog drie jaar in Zwolle

Dirk Marcellis blijft drie jaar langer in Zwolle. De verdediger uit Horst verlengde zijn contract met de eredivisionist.

Marcellis niet met PEC in bekerduel tegen VVV

PEC Zwolle-speler Dirk Marcellis speelt donderdag niet mee in het bekerduel tegen VVV-Venlo.

FIFA 2017: Jorrit Hendrix niet de beste Limburger

Menigeen zal vinden dat Jorrit Hendrix de beste Limburgse voetballer van het moment is, maar daar denken de makers van FIFA 2017 anders over.

Dirk Marcellis langer bij PEC Zwolle

Dirk Marcellis speelt ook volgend seizoen bij PEC Zwolle.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten