Martijn Wismans

Martijn Wismans nieuwe algemeen directeur Roda JC

Met de aanstelling van Wismans als algemeen directeur en een compleet nieuwe Raad van Commissarissen moet Roda JC organisatorisch weer alles op de rails krijgen.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
OR gaat niet mee in benoeming nieuwe directeur L1

De ondernemingsraad van L1 is voorlopig niet van plan om te adviseren over de benoeming van een nieuwe directeur. De OR wil eerst dat het conflict wordt opgelost dat is ontstaan tussen de Raad van Commissarissen en het personeel van de omroep.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
Commissarissen L1: 'We kunnen alles weerleggen'

De Raad van Commissarissen van L1 herkent zich absoluut niet in de kritiek van de ondernemingsraad op de gang van zaken rond het vertrek van de twee directeur/bestuurders van de omroep.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
Personeel L1 zegt vertrouwen op in commissarissen

Er is een conflict ontstaan tussen de Raad van Commissarissen (RvC) en het personeel van de regionale omroep L1. Reden is het gedwongen vertrek van de twee directeuren/bestuurders van de omroep.

Genserik Reniers - Chemelot
Reniers onafhankelijk adviseur voor directie Chemelot

Genserik Reniers gaat als onafhankelijk adviseur bij de directie van Chemelot aan de slag. Zijn belangrijkste taak is het beoordelen van een juiste uitvoering van beslissingen.

Toneelgroep Maastricht klaar voor tweekoppige leiding

Huidig algemeen directeur Oscar Wibaut van Toneelgroep Maastricht maakt in januari plaats voor een nieuw tweekoppig bestuur.

L1 past directiestructuur aan na vertrek directeur

L1 heeft de directiestructuur aangepast na het vertrek van de directeur eerder dit jaar.

Actiegroep in gesprek met directie kerncentrales

Een groep actievoerders en de directie van kerncentrales Tihange en Doel gaan zondag met elkaar in gesprek.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten