Overslaan en naar de inhoud gaan

Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 7:35

Roy Kepser is definitief weg als directeur van Steinerbos BV. De reden van zijn vertrek wordt niet bekendgemaakt.

In een schriftelijke verklaring heeft wethouder Ron van Leuken van de gemeente Stein gisteren laten weten dat de directeur en het college van B en W geheimhouding hebben afgesproken.

Onderling overleg
Kepser heeft in overleg met de enige aandeelhouder, het college van Stein, besloten de samenwerking per 1 maart te beëindigen. Hij was directeur sinds de verzelfstandiging van het recreatiepark op 1 januari 2013. Daarvoor was Kepser er als ambtenaar van de gemeente Stein al bedrijfsleider.

'Fiks conflict'
Voor SB-fractieleider Graad Coumans staat vast dat een ‘fiks conflict’ tussen beide partijen de oorzaak van de breuk is. Hij vindt dat het college zich er niet vanaf kan maken met een onderlinge afspraak over geheimhouding.

Verantwoording
"Dit college moet in de raad in alle openbaarheid verantwoording afleggen over het ontslag. Het gaat hier tenslotte om het handelen van het college dat is gebaseerd op besluiten die in de openbaarheid zijn genomen. Als er iets mis is gegaan, willen we de oorzaak weten, om te voorkomen dat dit zich herhaalt."

Vaag
Coumans wijst op de momenten waarop Van Leuken de raad sinds het najaar actief maar vaag over Kepsers positie informeerde, onder meer in een commissievergadering.

Lees ook:
Stein schorst de baas van het Steinerbos
Nog enkel vragen over Steinerbos

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stein schorst de baas van het Steinerbos
Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur
Ex-directeur Steinerbos wil van geheimhouding af
Openheid over vertrek Steinerbos-directeur Roy Kepser
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen