Overslaan en naar de inhoud gaan

Directeur Ironman: Maastricht is een blijvertje

Geplaatst opmaandag 1 augustus 2016 - 6:56

De officiële onderhandelingen moeten nog beginnen, maar Ironman-directeur Bjorn Steinmetz was zondag al erg positief gestemd over de toekomst van de Ironman in Maastricht.

"Wij willen graag verder met het sportevenement en ik krijg de indruk dat de gemeenten en de provincie daar ook wel voor in zijn."

Overleg
Regionale overheden investeren tot en met 2017 elk jaar 2,5 ton in het evenement. "In september gaan we in overleg, maar ik denk dat we hier na 2017 nog wel drie jaar zullen komen", verklapte Steinmetz.

Deelnemers
Grootste succesfactor is de groei van het aantal deelnemers van 800 vorig jaar naar 2000 dit jaar. "Dat is ongelooflijk voor een evenement dat zijn tweede editie beleeft. Ik verwacht dat we de komende jaren verder groeien tot 2500 deelnemers. Ik denk dat de gemeenten daar erg blij mee zijn, want het gaat om duizenden hotelovernachtingen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg
Ironman Maastricht steeds populairder
Aantal deelnemers Ironman blijft achter bij verwachtingen
Geen bussen in centrum Maastricht tijdens Ironman
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen