Overslaan en naar de inhoud gaan

Directeur huis-aan-huisbladengroep A&C Media stapt op

Geplaatst opdinsdag 21 april 2015 - 8:30

Mark Vermeulen (47) stapt na drie jaar op als algemeen directeur van de huis-aan-huisbladengroep A&C Media.

Volgens hem is een verschil van inzicht over het te voeren beleid de reden voor zijn vertrek.

Rode cijfers
"A&C Media zit al langer in de rode cijfers. Om de continuïteit voor de toekomst te waarborgen, staat er een aantal noodzakelijke veranderingen op stapel. Een verandering waarbij ook een zeer intensieve samenwerking met onze zusterorganisatie noodzakelijk en onontkoombaar is. Om dit proces alle ruimte te geven, is het moment gekomen dat ik terug ga treden."

Meningsverschil
A&C Media is samen met MGL, uitgever van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad, door aandeelhouder Concentra ondergebracht in een nieuwe vennootschap: Concentra Media Nederland BV. "Het is niet opportuun om met twee directeuren zo dicht bij elkaar te blijven staan. Die fout is zes jaar geleden al eens gemaakt bij A&C", aldus Vermeulen. Welke stappen er gezet worden naar de toekomst, laat hij in het midden. Vermeulen wil slechts kwijt dat hij daarover van mening verschilt met de aandeelhouder en directeur van MGL.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

weekbladen
35 banen weg bij A&C Media
Provincie zet mes in advertentie-uitgaven
Limburgse kranten in 2016 in een nieuw jasje
weekbladen
Weekbladenuitgever A&C Media schrapt titels en banen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen