Foto: protestactie rechtbank kort geding L1 (1 okt 2020)

Directeursrel: L1-personeel en RvC recht tegenover elkaar

Een rechter moet het conflict tussen de Raad van Commissarissen van L1 en de ondernemingsraad (OR) van de omroep beslechten. De benoeming van Peter Elbers tot directeur zorgde voor een dispuut, dat ook donderdag voor de rechter niet werd opgelost.

Peter Elbers L1-directeur_HD
Crisisgesprek levert niets op: OR L1 stapt naar rechter

De ondernemingsraad van regionale omroep L1 stapt naar de rechter. De OR wil dat de benoeming van de nieuwe directeur Peter Elbers ongedaan wordt gemaakt.

L1
OR L1 eist intrekken benoeming nieuwe directeur

De benoeming van Peter Elbers als directeur van L1 is in strijd met de wet. Dat stelt de ondernemingsraad van de regionale publieke omroep L1. De OR eist dat de benoeming van Elbers vóór woensdagmiddag wordt ingetrokken.

Peter Elbers_HD (4 sep 2020)
VVD-raadslid Peter Elbers benoemd als directeur L1

De Raad van Commissarissen van L1 heeft VVD-raadslid Peter Elbers uit Grubbenvorst benoemd als directeur-bestuurder.

ANP-345690023
Nieuwe directeur voor Bonnefantenmuseum

Els van der Plas wordt de nieuwe zakelijke directeur van het Bonnefantenmuseum in Maastricht.

Yvo Boelhouwers gevangenis Roermond Ter Peel directeur
Gevangenisdirecteur vertrekt na tien jaar uit Roermond

Na tien jaar vertrekt directeur Yvo Boelhouwers bij PI Zuid-Oost, waar de gevangenissen in Roermond en Ter Peel onder vallen. Hij wordt op 1 juni opgevolgd door Arend de Korte.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock
De Kock geen Roda-directeur: 'Gevoel zei ja, ratio zei nee'

Johan de Kock wordt definitief niet de nieuwe algemeen directeur van Roda JC Kerkrade.

Roda JC en Van Veldhoven definitief uit elkaar

De wegen van Roda JC en algemeen directeur Harm van Veldhoven scheiden. Via de officiele kanalen heeft de club zijn vertrek bekendgemaakt.

Horeca-talent Haenen nieuwe directeur Château Neercanne

De 28-jarige Pierre Haenen is vanaf september de nieuwe directeur van Château Neercanne. Hij volgt dan Peter Harkema op (65), die met pensioen gaat.

Geen dubbelfunctie voor technisch directeur bij Roda

Harm van Veldhoven ziet een dubbelfunctie bij Roda niet zitten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten